Bohóc műsor - Tánc műsor - Arcfestés - Tűzfújók

Műsoraink interaktív keretekben zajlanak, ahol a gyerekeket bevonjuk a játékokba, vetélkedőkbe és a táncba. Külön kérésre gyerek és éneklő bohóc is rendelhető, esetleg mikulás is. Arc és kézfestést is szívesen vállalunk még a szülőknek is.

 

Fellépők és vetélkedők szervezése - Műsorvezetés

Nálunk sok magyar híresség megfordul, hiszen nem csak karitatív jellegben jönnek velünk. Csapat kép a fellépőinkről, akik többször térítésmentesen is ellátogattak rendezvényeinkre. Külön műsorvezető és vetélkedő szervező is rendelhető.

 

Több órás saját műsor - Teremfoglalás és díszítés

Az évek alatt eljutottunk oda, hogy saját szállítható felszerelésünk is van, mellyel kombinálhatók azok a tevékenységek amiket az oldalon olvashatnak. A karaoke-t az ének-tánc műsort, vetélkedőkkel keverjük és értékes ajándékokkal díjazzuk.

 

Fotós és grafikai munka - Tombola, meghívó készítés

Vannak akik biztos nem feledkeznek meg a fotósról illetve a meghívók, poszterek készítéséről. Fotósunk elég látványosan és nem csak grafikailag tervezi meg kérését, hanem ki is nyomtatja, ha kell. Fotós munka referenciák: ITT!

 

Közérdekű közlemény:

 

Az ország karitatív rendezvényszervezői lettünk, így a legtöbb szolgáltatásunk INGYENES! Kérjük a kis zöld házikóra kattintva, töltsék le a megfelelő dokumentumot!